Publikacije

izv.prof.dr.sc. Nevijo Zdolec (2017): Fermented Meat Products: Health Aspects. Taylor & Francis, CRC Press, Boca Raton, FL, USA. Fermented Meat Products: Health Aspects, CRC

prof.dr.sc. Lidija Kozačinski, prof.dr.sc. Vesna Dobranić, dr.sc. Ivana Filipović, izv.prof.dr.sc. Nevijo Zdolec, prof.dr.sc. Bela Njari, prof.dr.sc. Željka Cvrtila Fleck, prof.dr.sc. Branimir Mioković (2015): Laboratorijske vježbe iz higijene i tehnologije hrane. Urednice: dr.sc. Ivana Filipović, prof.dr.sc. Vesna Dobranić). Sveučilišni priručnik.

prof.dr.sc. Bela Njari i dr.sc. Nevijo Zdolec (2012): Klaonička obrada i veterinarski pregled. Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu, Veterinarski fakultet.

Veterinarsko javno zdravstvo i sigurnost hrane. prof.dr.sc. Lidija Kozačinski, prof.dr.sc. Bela Njari, prof.dr.sc. Željka Cvrtila Fleck (ur.), Sveučilišni priručnik, Veterinarski fakultet, 2012.

prof.dr.sc. Josip Živković (2001):Higijena i tehnologija mesa I. dio. Veterinarsko-sanitarni nadzor životinja za klanje i mesa. Uredio i dopunio prof.dr.sc. Mirza Hadžiosmanović. Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu, Veterinarski fakultet.

prof.dr.sc. Josip Živković (1986):Higijena i tehnologija mesa II. dio. Kakvoća i prerada. Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu, Veterinarski fakultet.